TRÉNINGPONT

Kezdőknek, újrakezdőknek és majdnem profiknak – Egyedi ajánlatunkért kattint a képekre, vagy: jelentkezz itt 

A vitorlázás olyan sport- és szabadidős tevékenység, amely minden szinten élményt nyújt. Akár most próbálod ki először, akár tökéletesíteni akarod a tudásod, akár már versenyekre gyúrsz: a lényeg, hogy élvezd a szelet, hullámokat, a hajózást!

A Magyar Vitorlás Akadémia NKft. Vitorlázz Itthon turisztikai programja keretében indított tréningponton mindenkinek megtanítjuk, hogy a saját szintjén lelje örömét a vitorlázásban, és lehetővé tesszük, hogy fejlessze tudását a Balaton legújabb kikötőjében, a balatonfüredi Kékszalag PORT-ban

Szerencsére a legnagyobb élményt pontosan azok a hajók nyújtják, amelyekkel a leghatékonyabban lehet megtanulni is a vitorlázást: könnyű, mozgékony, gyors kis méretű vitorlásokon. Ezek közvetítik a legjobban a víz és a szél erejét, fürgék, gyorsan reagálnak a mozdulataidra, képesek siklani. Óriási élmény száguldani rajtuk! Nálunk csak ilyen könnyű és könnyen irányítható hajókon tanulhatsz, amelyek újak, rendszeresen karbantartottak, és a legmodernebb anyagokból készülnek.

Kínálatunk

 • Bevezetés a vitorlázásba felnőtteknek (1. szint)
  Gyerekkorodban kimaradt ez a sport, de tetszik? Semmi baj, 4-5 edzésnappal bevezetünk a vitorlázás világába, és eldöntheted, hogy ilyennek képzelted-e. Elméleti ismeretek, hajók felszerelése és vízre tétele, elindulás, megállás, alapvető manőverek és mozgások a hajóban. Mindezt tudni fogod – várunk szeretettel!

Program: egynapos ismerkedés a hajókkal, hajók felszerelése, rövid elméleti bevezető. Manőverek, csapatmunka bemutatása, közös vitorlázás.

 • Vitorlás gyakorlat újrakezdőknek (2. szint)
  Sokan szerzik meg a vitorlás képesítést, vagy részt vesznek néhány vitorlás táborban, de utána évekig nem kerülnek víz és hajó közelébe. Vitorlás gyakorlati napjainkon segítünk újraéleszteni és továbbfejleszteni a régi tudást, hogy bátran vághassanak az önálló vitorlázásba.

Program: kétnapos tudásfejlesztés elsősorban azoknak, akik már szert tettek az alapokra. Időtartam: 2×6 óra. Igénytől és tudásszinttől függő elméleti és technikai ismeretek, manőverek gyakorlása. 3-8 fő.

 • Önbizalomnövelő gyakorlat jogsi-tulajdonosoknak (3. szint)
  Van vitorlás jogsid? De mégsem vállalkoznál szívesen egy hajó önálló irányítására? A barátaiddal túráznátok a Balatonon, de aggódsz, hogy nem vagy alkalmas még egy charter hajó kapitányának? Gyere el önbizalomnövelő gyakorlatainkra, ahol megszerezheted azt a magabiztosságot a hajó irányításában, amelyre szükséged van.

Program: kétnapos tábor, túravitorlázásra, túraversenyzésre való felkészítés, manőverek gyakorlása. 3-8 fő.

 • Tudásfejlesztés középhaladóknak (4. szint)
  Ha már megvan az alapvető tudásod, érdemes továbbfejleszteni: manővertréningek, erősszeles vitorlázás, csapatmunka fejlesztése, edzőversenyek. Minőségi gyakorlás a vízen és a szükséges elméleti alapok – zöldfülűből így lehetsz igazi tengeri medve!

Program: három intenzív nap, amelyen csak a vitorlázásra koncentrálunk. Technika, elmélet, szabályok, és vitorlázás reggel, délben, este… A lényeg a megtanultak elmélyítése, begyakorlása, és valódi készséggé fejlesztése. Az utolsó napon már komolyan versenyzünk is. 3-8 fő.

Minden csomagunk tartalmazza a hajók és az edzőmotoros, a szükséges edzési eszközök bérleti költségét, valamint az edzői díjat.

Egyedi ajánlatunkért kattint a képekre, vagy: jelentkezz itt