Vitorlázz Itthon kedvezménykártya

Éld át a vitorlázás élményét, légy részese a közösségnek, fedezd fel a Balatont – válogass a több száz kedvezményből vízen és szárazföldön egyaránt – MOST CSUPÁN BRUTTÓ 4000 FORINTÉRT!

 • bérelj hajót akár 15% kedvezménnyel
 • tanulj meg vitorlázni és szerezz jogosítványt akár 15% kedvezménnyel
 • táborozz, kapcsolódj ki, túrázz akár 15% kedvezménnyel
 • próbálj ki egyedi, gasztronómiai élményeket balatoni helyeken

További információk

Kezedben a felfedezés élménye VEDD MEG TE IS

Kártyatípusok

Vitorlázz Itthon kártya

Mire jó?

Akár azonnal igénybe vehetsz kedvezményeket mintegy száz helyszínen a Balaton körül, amint megvásároltad Vitorlázz Itthon kedvezménykártyádat!

 • vitorláshajók bérlése akár 15% kedvezménnyel szezonban és szezonon kívül egyaránt
 • vitorlázáshoz szükséges felszerelések, ruházat vásárlása 5-15%-kal olcsóbban
 • vitorlásoktatás, jogosítványszerzés akár 15% kedvezménnyel
 • kikötői szolgáltatások igénybevétele 5-15%-kal olcsóbban
 • vitorlás gyermektáborokon való részvétel akár 15% kedvezménnyel
 • kedvezményes szállásfoglalás a Balaton körüli minőségi szállásadóknál
 • kedvezményes fogyasztás minőségi éttermekben, kávézókban, bisztrókban, cukrászdákban
 • kedvezményes fogyasztás és vásárlás a balatoni borászoknál, borteraszokon, borospincéknél
 • 10-20% kedvezmény helyi attrakciók, nevezetességek, kulturális intézmények kalandparkok belépőjegyeinek árából.

Hogyan juthatsz hozzá?

 • Vásárold meg a leggyorsabban és legegyszerűbben MOST, a  webshopon keresztül, és máris igénybe veheted a kedvezményeket! Előnye: nem kell várnod plasztikkártyád kiállításáig, hiszen a vásárlást követően azonnal megkapod virtuális kártyádat, és személyre szabott QR kódodat és indulhat a kedvezmények beváltása!
 • Válj a Magyar Vitorlás Szövetség pártoló tagjává, és ezáltal is hozzájuthatsz a plasztikkártyához. Ha ezt választod, pár napot várnod kell, míg megkapd a Vitorlázz Itthon kártyádat, és csak azt követően tudod igénybe venni a kedvezményeket, ugyanakkor tagja leszel a Magyar Vitorlás Szövetségnek!

A kártyarendszerről bővebben!

A Vitorlázz Itthon – A felfedezés élménye kedvezménykártya-rendszer több száz kulturális, gasztronómiai, vagy éppen a vitorlázással foglalkozó szolgáltatót (charter cég, hajóépítő mester, vitorlás iskola), illetve szálláshelyet foglal magában, kártyaelfogadó partnerként. A szolgáltatói hálózat tagjai a kártya birtokosainak nyújtanak különböző mértékű, és típusú kedvezményeket. A rendszer célja amellett, hogy segítse a helyi kis és közepes vállalkozásokat, minél több látogatónak  kedvezményt biztosítani az üdüléshez,  aktív pihenéshez, kapcsolódó  helyi szolgáltatások igénybevételekor.

A portál látogatói Webshopon keresztül vásárolhatják meg Vitorlázz Itthon kedvezménykártyájukat. A fizetés ebben az esetben PayPal valamint Simple Pay rendszerrel működik. A vásárló amint végigvitte a tranzakciót, visszaigazoló emailt kap a vásárlásról, valamint elektronikus számla érkezik a postafiókjába. A kedvezményeket azonnal érvényesítheti, ugyanis szinte a vásárlás pillanatában megkapja e-mailen elektronikus kártyáját, vagyis azt a vouchert amely tartalmazza egyedi, névre szóló QR kódját, mely feljogosítja a szolgáltatások kedvezményes igénybevételére. A vásárló ezen felül hozzájut plasztikkártya formában is a Vitorlázz Itthon kedvezménykártyához, melyet a kibocsáto Magyar Vitorlás Akadémia NKft. postai úton juttat el a felhasználóhoz.

Az egyedi, névre szóló elektronikus kedvezménykártya + egyedi QR kóddal ellátott plasztikkártya díja MOST együttesen csak bruttó 4000 HUF!

A kártyarendszerhez való csatlakozás másik módja, hogy az igénylő Magyar Vitorlás Szövetség pártolói tagjává válhat, és minden pártoló tag ajándékba megkapja a kedvezménykártyát. A csatlakozás a Magyar Vitorlás Szövetség VIHAR rendszerén keresztül történik, a fizetést átutalással lehet teljesíteni. Ebben az esetben nincs lehetőség elektronikus kártya, vagyis voucher kiküldésére, hiszen Pártoló tagság után kizárólag plasztikkártyát kap a látogató. A kártya kiállításának és postázásának átfutása legfeljebb tíz munkanap. A pártolói tagságot legkevesebb évi 8000 HUF befizetésével lehet megváltani.