Tedd zsebre a Balatont! – Vitorlázz Itthon applikáció iOS-re

A Vitorlázz Itthon APP küldetése, hogy megadjon lehetőség szerint mindent, amire szüksége lehet egy túravitorlázónak, aki szívesen vesz részt túraversenyeken is a Balatonon. Megtalálhatók benne a legérdekesebb Balaton körüli látványosságok, hírek, események, a kikötők közeli vendéglátóhelyek és persze az előzetesen felmért és minősített Marinák. Az alkalmazás segíti a magabiztos elindulást a kikötőből, csakúgy, mint a gondtalan navigációt és a biztonságos megérkezést, de akár még versenyezhetünk is ismerőseinkkel a különböző rekordokért. Mindemellett számos vendéglátóhely kedvezményét is érvényesíthetjük okostelefonunk segítségével.

 

Navigál a vízen

  • Ha hosszan nyomsz egy pontra a térképen, akkor segíti az oda navigálás, piros és zöld nyilakkal balra és jobbra, ezzel akár kezdő kormányosok is sokkal könnyebben tarthatják az irányt és megtalálhatják a cél felé a legkedvezőbb krajcolási szöget is, a profi versenyzőkhöz hasonlóan.

Túrákat javasol

  • Különböző tematikájú túrajavaslatokból válogathatsz, akár a kilátokat kedveled vagy a gasztronómiai különlegességek érdekelnek. Kifejezetten vitorlázóknak gyűjtöttük össze azokat a helyeket, amelyek közel vannak a kikötőkhöz, az éttermektől a szálláshelyeken keresztül akár a hajójavításig, bérlésig vagy oktatásig.

Bármikor teljesíthető Regattákat ajánl

  • Az alkalmazásban a központilag feltöltött versenyek listázódnak ki. Ezeket bármikor lehet teljesíteni, nem csak a verseny valós időpontjában.

Mindent elmond a kikötőkről

  • A célba vett kikötőkről odaérkezés előtt pontosan tájékozódhatsz. Megtudod milyen színvonalat nyújt, hány vendég helyet biztosít de megtalálod a kikötőmester elérhetőségét is. Az alkalmazás megmutatja merre találod a mosdókat, vagy éppen a grillezéshez alkalmas tűzrakó helyeket. Előzetesen gyönyörködhetsz a vízről levegőből vagy a szárazföldről készült körpanorámás felvételekben.

Hajónaplót vezet

  • Érdemes beregisztrálni már az elején, mert ilyenkor megörökítheted a nyomvonaladat, amerre jártál és az érdekes helyeket, hogy visszatalálj ugyan azokra a pontokra, megteheted még egyszer ugyan azt az útvonalat a barátaiddal is.

A parton is segít

  • Ha találtál egy éttermet vagy kilátót akkor elvisz az APP a legközelebbi kikötőbe vízi navigációval, majd kikötés után parti navigációra vált. Gyűjthetsz pontokat a meglátogatott helyekről, a kitett QR kódok beolvasásával (esetleg nyereményekkel).

Kedvezményeket érvényesít

  • Ha nincs nálad a Vitorlázz Itthon kártyád, akkor az alkalmazás ezt is pótolja, élvezheted a kedvezményeket az applikációban levő virtuális kártyáddal. Egy csokorba szedheted a kedvezményeket nyújtó helyeket is és a Balaton bármely pontjáról odanavigálhatsz.

Az alkalmazás itt tölthető le:

Vitorlázz Itthon Applikáció iOS

A Felhasználói kézikönyv pedig itt érhető el:

Vitorlázz Itthon felhasználói kézikönyv!