Jubileumok sorozata a 20. Open Road-on, Alsóörsön

Egyszerre több születésnapot is ünnepelnek az idén 20 éves Open Road Fesztiválon. Alsóörsre nem csupán a Harley Davidsonok, és egyéb motorcsodák költöznek, hanem birtokba veszik a színpadokat külföldi és hazai neves zenekarok, nappal pedig vetélkedők sorozatán vehetnek részt az érdeklődők. Természetesen a hagyományos felvonulás sem marad el.

Húsz évvel ezelőtt találták ki, hogy kellene hazánkban is egy motoros összejövetelt tartani – mondta a vitorlazzitthon.hu-nak Dobai Attila főszervező. A Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója felidézte: Alsóörsön nyitott szívekre és fülekre találtak, így könnyen szívükhöz nőtt a település. Hozzátette: úgy telt el az elmúlt két évtized, hogy észre se vették. A fesztivál történetében házasságok is köttettek, és sokan kisgyermekkel érkeztek először, most pedig már nagypapák lettek.

Forrás: https://www.facebook.com/openroadfest/

Dobai Attila kifejtette: kiemelt céljuk, hogy akik távolibb országból érkeznek, megismerjék hazánkat. Éppen ezért minden nap szerveznek motoros túrákat a Balaton-felvidéken. A tábor területén pedig minden nap ügyességi feladatok várnak a fesztiválozókra.

Forrás: https://www.facebook.com/openroadfest/

Dobai Attila elárulta: a főszerepben továbbra is a zene áll. A Harley-Davidson Budapest ügyvezető igazgatója kifejtette: neki minden este tartogat csemegét. Nem csupán maga a fesztivál, hanem számos zenekar is jubilál: a Karthago az idei évben 40 éves, a Tankcsapda fennállásának 30. évfordulóját ünnepli – tette hozzá a főszervező.

Borítókép/video:   https://www.facebook.com/openroadfest/