A Balaton, mint iroda

Az irodán kívüli munka egy teljesen különleges arcát ismerhetjük meg a Balatonon. Budavári Dóra, akit számos helyi rendezvény, kreatív ötlet gazdájaként ismerhetünk, csapatával együtt egy különleges kalandra csábítja azokat, akik nem tudnak elszakadni a munkától, viszont az irodai környezetből nagyon is kiszakadnának. Elindult a Coworking Camp Csopakon.

A szabad levegőn való irodai munka végzésének élményét, és a Balaton adta inspirációkat szeretnék megosztani, így született meg a Coworking Camp ötlete – mondta a vitorlazzitthon.hu-nak Budavári Dóra. Az egyik ötletgazda szerint miközben minden részt vevő saját munkakörében dolgozik, egy jó társaság verődhet össze, ahol szabadúszók inspirálhatják is egymást.

Fotó: https://picography.co

A tábor elnevezése nem állja meg teljesen a helyét, hiszen kényelmes környezetben várják a résztvevőket – tette hozzá Budavári Dóra.

Fotó: https://www.facebook.com/manorcsopak

A Coworking Camp három napos turnusokból áll, melynek keretében vannak közösségi programok is, mint például  jóga, SUP túra, vagy kisebb gasztronómiai programok. Budavári Dóra szerint hatalmas önfegyelem kell az ilyesfajta munkavégzésnél, hiszen az embernek saját magát kell arra figyelmeztetni: noha itt van a Balaton partján, be kell tartania az általa szabott munkaidőt.

Borítókép: https://www.facebook.com/manorcsopak