Téged is vár a Magyar Csapat – csatlakozz a Virtual Regattához

Közel 150 e-sailing versenyző képviseli hazánkat a World Sailing által életre hívott Virtual Regattában, ahol miután a Magyar Vitorlás Szövetség elindította a magyar bajnokságot, a magyar „csapat” is kvalifikált. Ha még nem regisztráltál, itt az ideje, hogy vitorlás tudásod az online térben is kamatoztasd, és hozzásegítsd a magyar csapatot a sikerhez!

2021. február 15-től a magyar e-vitorlás társadalom is kvalifikált a World Sailing által meghirdetett és bonyolított Virtual Regatta versenyekre. Mostantól bárki kipróbálhatja tudását a virtuális pályákon, legyen szó olimpiai helyszínekről, vagy Világbajnokságoknak otthont adó pályákról, esetleg az Amerika Kupa futamairól. A versenyzők több hajóosztály közül is választhatnak.

Légy a Magyar Csapat Tagja!

Mit tud a Virtual Regatta? 

  • Virtuális Vitorlásiskola

A regisztrációt és belépést követően megismerkedhetnek a játékosok az e-vitorlázás alapjaival a „Sailing School” fül alatt. Itt gyakorolhatják a manővereket,  bójakerüléseket, vitorlahasználatot, vagy éppen a más hajóval szembeni elsőbbségadási szabályokat sajátíthatják el. A sikeres virtuális vitorlásórák teljesítése után pontokat kapnak a játékosok.

  • Hajóválasztás

A játékosoknak többféle hajóosztállyal ismerkedhetnek meg, gyakorolhatnak, tesztelhetik tudásukat. A virtuális kikötőben választhatnak AC 75-ös katamarán, 49er, F50-es katamarán, Barcolana 50-es, Nacra17, Fareast 28r, J/70 , Offshore Racer, Star, Formula 18 vagy Laser közül. A hajó kiválasztása után indulhat az edzés.

  • Versenytréningek   

A World Sailing előre meghirdetett tréningeket is hirdet különböző hajóosztályokban, ahol minden játékos, igaz még nem élesben, de kiprobálhatja magát a pályán. Ezt a lehetőséget a főoldalon jeleníti meg a program

Miért érdemes játszani? 

Minden regisztrált magyar versenyző, aki részt vesz a World Sailing által meghirdetett Regattákon pontokat gyűjthet a magyar bajnokságra. A ranglista folyamatosan nyomon követhető. A legeredményesebb versenyzők egy a Kékszalag másnapján zajló hazai rendezésű bajnokságon mérhetik össze tudásukat, amelyet követően a Magyar Vitorlás Szövetség magyar e-sailing bajnokot hirdet. (a Nemzeti Bajnoksághoz a Szövetség úgynevezett „VIP-Passokat” biztosít) A legjobb(ak) részt vesznek a szeptemberben esedékes, World Sailing által szervezett e-sailing világbajnokságon.

Szállj hajóba most, vitorlázz a legjobbakkal!

Regisztrálj, csatlakozz, versenyezz – Legyen a TE sikered is az e-vitorlázás!