A badacsonyi Hableány étteremben egész hétvégén Kékszalag ajánlattal készülnek, és kóstolható a Kéknyelű legújabb évjárata is, illetve július 23-án, este 18:00-tól egy degusztációs koktélvacsorát adnak.
Séfük, Ács Ferenc és Fecske Viktor sommelier már egy ideje lázasan dolgoznak, hogy egy olyan degusztációs vacsorát alkossanak meg, ami megmutatja a Hableány konyhájának esszenciáját.
“2 éve költöztünk be ebbe az épületbe, és úgy érezzük, mostanra megtaláltuk a stílusunkat, amit a vendégek is nagyra értékelnek. Kortárs balatoni bisztró konyhát viszünk, hétvégi ajánlatokkal, szezonális hozzávalókkal, sok környékbeli alapanyag felhasználásával. Most mindezt összeraktuk egy 6 fogásos gourmet vacsorába, ahol a fogások mellé koktélokat alkottunk.”
A vacsorát a Hableány Gourmet-sarokban rendezik meg, ahol ezen az estén 20 főt látnak vendégül.
KEZDÉS: július 23. péntek 18:00
JELENTKEZÉS előzetesen a bisztro@hableanybadacsony.hu email címen, előre fizetéssel.
MENÜSOR:
Amuse bouche – Pezsgő, eper, bazsalikom
ÁR: 25 000 ft/fő italokkal együtt
// A vacsora csak italcsomaggal megvásárolható, vega és vegán opció ez alkalommal nincs, a menüsor fix
// A vacsora 18 órakor kezdődik, kérjük érkezzetek időben! Időtartama kb 2,5-3 óra
Badacsony
Nincs időpont