Fenyves Yacht Club Hotel

Kártya elfogadó hely

10% (Felnőtt) - 10 %

A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyvesen nemcsak egy szálloda, hanem egy komplex élményközpont része. A község az elmúlt években hatalmas fejlődésnek indult, melyhez szállodánk megépítése is nagyban hozzájárult. A Fenyves Yacht Club Hotel Balatonfenyves legszebb részén található, saját kikötővel és számos programlehetőséggel vár titeket és kedves családotokat is!

             18 korszerűen berendezett légkondicionált szoba

             magas vendégminősítés (8,8)

             minden szobához saját terasz

             akadálymentesített szálloda

             egész éves nyitva tartás, 0-24 órás recepció

             szaunahasználat

             kutyabarát szálláshely

             Gasztro Design ezüstérem – 2016

A la carte éttermünk, a Perlaki-Pub panorámaterasszal, harmonikus és letisztult ízekkel, a vízparti Sólya Büfénk pedig, streetfood ételekkel várja minden kedves vendégét. A Fenyves Yacht Club olyan hotel Balatonfenyvesen, ahol a széles ételkínálatnak köszönhetően mindenki megtalálja számítását, s kedvenc fogásait káprázatos környezetben fogyaszthatja el. 

Az épület alatt közel 1000 négyzetméteres élményközpont helyezkedik el, amely évszaktól függetlenül aktív és szórakoztató programokat kínál. Nyolcvan fős multimédiás konferenciatermünk céges rendezvényekre, esküvőkre és csapatépítő tréningekre is kiválóan alkalmas, emellett bowlingpálya, biliárd, darts, klubszoba, drinkbár és étterem is vendégeink rendelkezésére áll. Ezek az egyedülálló szolgáltatások ,programlehetőségek, a kényelem és a csodálatos környezet teszi egyedülállóvá a Fenyves Yacht Club Hotelt Balatonfenyvesen. 

Vitorlázz Itthon kártyával 10% kedvezményt biztosítunk.

Elérhetőségek

Telefonszám : +36 85 900-090
E-mail cím : recepcio@fenyvesyachtclub.hu
Cím : Balatonfenyves, Mária utca 1/a
Weboldal : http://www.fenyvesyachtclubhotel.hu