Újabb rekord a Balaton Boat Show-n

Közel száz hajó, és számos felszerelést forgalmazó valamint szolgáltató emellett különleges hajós beszélgetések várják szeptember első hétvégéjén a hajózás, vitorlázás, vízen járás iránt érdeklődőket Balatonkenesén a Kenese Marina Portban. Az idén immáron huszonnegyedszerre megrendezett esemény ismét rekordot dönt és minden eddiginél több kiállítót sorakoztat fel a Balaton partjára.

Régóta igény volt a piacon arra, hogy legyen egy vízparti kiállítás – mondta el a vitorlazzitthon.hu-nak a Balaton Boat Show kiállításigazgatója. Rápolthy Edit kifejtette: ahogy évről évre egyre többen a érdeklődnek a hajózás iránt, úgy bővül a kiállítói lista is. Az idei esztendőben is, csakúgy mint az előző években, a vitorlások és azok felszerelései mellett elektromos valamint motoros hajókat is meg lehet nézni, vagy akár vásárolni.

Fotó: https://www.facebook.com/pg/balatonboatshow

Az idei esztendőben új területeket nyitottak a kiállítás idejére. Most a mólószárra is további nyolc kiállító érkezik, valamint a parkoló területén is várják a szolgáltatók az érdeklődőket. Rápolthy Edit kifejtette: a vízen vitorlás és elektromos hajókat állítanak ki, a parton pedig motoros hajók, valamint további vízisporteszközök lesznek láthatóak.

Fotó: https://www.facebook.com/pg/balatonboatshow

Rápolthy Edit hozzátette: ilyenkor lehet a legkedvezőbb feltételekkel megrendelni azokat a hajókat, amelyek jövő tavasszal már vízre is kerülhetnek. Idén is számos új kedvezményt, fejlesztést mutatnak be a kiállítók, legyen szó bármilyen a hajófenntartásához, karbantartásához kapcsolódó szolgáltatásról, ruházatról.

Fotó: https://www.facebook.com/pg/balatonboatshow

Emellett az idén, a Ford Solymár támogatásával minden nap változatos témákban kerekasztal beszélgetéseket is szerveznek. Szó lesz egyebek mellett a magyar fejlesztésekről, nemzetközi trendekről, karbantartásról valamint charter szokásokról. A kiállítás igazgatója azt is elárulta, hogy ebben az évben a hagyományoknak is hódolnak, hiszen pénteken 12:00-kor tradicionális hajóavatásra is sor kerül.

Fotó: https://www.facebook.com/pg/balatonboatshow

A kiállításigazgató beszélt arról is, hogy a tavalyi Balaton Boat Show-n megkötetett stratégiai együttműködés a Budapest Boat Show-val meghozta a gyümölcsét. A forgalmazók komoly előnyhöz jutottak, ha mindkét alkalomra bejelentkeztek, a két rendezvény pedig nagy mértékben erősíti egymást.

Borítókép / Video:  https://www.facebook.com/pg/balatonboatshow