Balaton Piknik 2019 / Official Event

Szeptember 13-án és 14-én, az egyik leglenyűgözőbb koncerthelyszínen, a Balatonboglári Gömbkilátónál olyan világsztárokkal várunk titeket, mint a Morcheeba, Roisín Murphy, Gilles Peterson, Nicola Conte, a Nubiyan Twist, Bebel Gilberto, vagy José González.

A Balaton Piknik mindkét napján 12:00-tól 23:00-ig várunk sok szeretettel.

MEGKÖZELÍTÉS
A Gömbkilátó környékén korlátozott parkolási lehetőségekkel kell számolnod! Javasoljuk, hogy már Balatonboglárra is érkezz vonattal, és mindenképpen érj oda picit korábban, hogy fel tudj sétálni a Balatonboglár Gömbkilátóhoz!
Ha taxiznál, a Szabadság utca 2. alatt található postahivatalt javasoljuk találkozási pontként megadni.
Kerékpárosoknak: nyugodtan jöhettek bicajjal, lesz tárolási lehetőség!

VIGYÁZZ A KÖRNYEZETRE!
Egy csodaszép réten leszünk, amit itt-ott fák is árnyékolnak. Kérjük, figyelj a tisztaságra, ne szemetelj és főleg ne dobj el csikkeket, mert a szárazság miatt akár erdőtüzet is okozhatsz. Imádjuk a tűzoltókat, meg is hívjuk őket, de szeretnénk, ha csak simán buliznának velünk a meló helyett! 🌳

MIT HOZHATOK MAGAMMAL?
Ételt és italt sajnos nem hozhatsz be, de ne aggódj: a Balaton Piknik több helyén ízletes balatoni ételekkel és kiváló borokkal várunk.
Kényelmes ülőalkalmatosságokkal is készülünk, de ha szeretnél, hozhatsz pokrócot, horgászszéket is magaddal!

A rendezvény kutyabarát, de nagy lesz a meleg, a hang és a tömeg, nem hisszük, hogy a kutyusok ezt jó mókának tartanák. Ha mégis elhozod a blökit, mindenképp tartsd pórázon és vigyázz rá nagyon.

Kérjük, ne hozz magaddal semmi törvénybe ütközőt, vagy olyat, amivel veszélyeztetheted a többiek testi épségét.

KORHATÁR
A 11. életévüket be nem töltött gyermekek ingyen jöhetnek a Balaton Piknikre – érvényes jeggyel rendelkező szülő(k) kíséretében.

A Balaton Piknik nem ottalvós, a koncertek után sajnos nem lesz lehetőséged a Gömbkilátónál tölteni az éjszakát.

JEGYÉRTÉKESÍTÉS
2019.05.02-én 12:00-tól juthattok hozzá a jegyekhez, itt:
https://molnagyonbalaton.hu/jegyek/category/balaton-piknik
www.ticketportal.hu

Vagy személyesen az Akvárium Klub Jegyirodájában (Budapest, V. kerület, Erzsébet tér 12.) +36 30 860-33-68 / jegy@akvariumklub.hu / Nyitva: H-P 12:00-20:00-ig, vagy az esti program zárásáig.
SZÉP-KÁRTYA elfogadóhely!